Mostom preko Ade od 16. decembra

Bez autora
Dec 08 2011

Most preko Ade sa osnovnim pristupnim saobraćajnicama biće ovih dana više puta testiran i konačno završen do petka, 16. decembra. Prva vozila mogla bi da pređu četiri dana kasnije, znači 20. decembra, ali o tačnom datumu otvaranja konačnu reč daće gradonačelnik Beograda.Novi most bi, prema nekim spekulacijama, mogao da bude pušten u saobraćaj u novogodišnjoj noći za kada se najavljuje i veliki vatromet. Kada most bude otvoren za prolaz vozila, za saobraćaj će biti spremne kolovozne trake i pešačke staze.

Mostom preko Ade od 16. decembraMost preko Ade sa osnovnim pristupnim saobraćajnicama biće ovih dana više puta testiran i konačno završen do petka, 16. decembra.

Prva vozila mogla bi da pređu četiri dana kasnije, znači 20. decembra, ali o tačnom datumu otvaranja konačnu reč daće gradonačelnik Beograda. Novi most bi, prema nekim spekulacijama, mogao da bude pušten u saobraćaj u novogodišnjoj noći za kada se najavljuje i veliki vatromet.

Kada most bude otvoren za prolaz vozila, za saobraćaj će biti spremne kolovozne trake i pešačke staze. Na novobeogradskoj strani radiće sve tri rampe (br. 5, 6, i 7) koje će prihvatati saobraćaj iz Ulice Jurija Gagarina, dok će na čukaričkoj strani biti završene dve rampe u Radničkoj ulici, kao i veza mosta sa petljom „Hipodrom”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik