Novo, po novom Zakonu o javnim nabavkama

Bez autora
Feb 10 2013

Novi Zakon o javnim nabavkama usvojen je krajem prošle godine, sa primenom od 01. aprila 2013 godine. Kako bi ponuđači na vreme bili obavešteni i upoznati sa novinama koje ovaj zakon donosi, Udruženje “Ponuđači Srbije“ organizuje jednodnevni seminar koji nosi naziv: “Novo, po novom Zakonu o javnim nabavkama“. Seminar će biti održan u utorak, 12. februara 2013. godine u Hotelu “Prestige” u Beogradu. Tim konsultanata firme “Tenderi” d.o.o. i predstavnici Udruženja “Ponuđači Srbije” prisutne će upoznati sa izmenama Zakona o javnim nabavkama, postupcima, uslovima i načinom dokazivanja ispunjenosti uslova i vrednovanje ponuda u javnim nabavkama, kao i o odgovornostima u javnim nabavkama, zaštiti prava i ništavosti ugovora.

Seminar: Novo, po novom Zakonu o javnim nabavkamaNovi Zakon o javnim nabavkama usvojen je krajem prošle godine, sa primenom od 01. aprila 2013 godine. Kako bi ponuđači na vreme bili obavešteni i upoznati sa novinama koje ovaj zakon donosi, Udruženje “Ponuđači Srbije“ organizuje jednodnevni seminar koji nosi naziv: “Novo, po novom Zakonu o javnim nabavkama“. Seminar će biti održan u utorak, 12. februara 2013. godine u Hotelu “Prestige” u Beogradu.

Tim konsultanata firme “Tenderi” d.o.o. i predstavnici Udruženja “Ponuđači Srbije” prisutne će upoznati sa izmenama Zakona o javnim nabavkama, postupcima, uslovima i načinom dokazivanja ispunjenosti uslova i vrednovanje ponuda u javnim nabavkama, kao i o odgovornostima u javnim nabavkama, zaštiti prava i ništavosti ugovora.

Prema programu seminara biće organizovane i rasprave sa aspekta prakse, a predavači – Jagoda Ratinac, direktor firme “Tenderi” d.o.o. i stručni konsultant u oblasti javnih nabavki, Jasmina Marković, predsednica Udruženja “Ponuđači Srbije” i Stanica Radović, stručni konsultant u oblasti javnih nabavki, biće otvoreni za sva pitanja i sugestije po najznačajnijim segmentima tema.

“Tenderi” d.o.o. Kragujevac u svojstvu konsultanta Udruženja “Ponuđači Srbije”, kao praktičari podneli su najviše prihvaćenih amandmana u novom Zakonu o javnim nabavkama. U tom smislu, najupućeniji su da one koji se bave javnim nabavkama uvedu u suštinu primene novog Zakona pre početka primene u praksi i da prikažu srž primene zakona.

Broj polaznika seminara koji se organizuje 12. februara je popunjen, pa zbog velikog interesovanja organizuje se i drugi seminar, takođe u Hotelu “Prestige” u Beogradu, 28. februara 2013. godine. Ako ste zainteresovani da saznate više o javnim nabavkama i kako da postupate u praksi svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik