Počeli radovi na rekonstrukciji stadiona “Čair”

Bez autora
Mar 30 2011

U Nišu su danas počeli radovi na rekonstrukciji stadiona “Čair” u koji će biti uloženo devet miliona evra. Sredstva za rekonstrukciju izdvojili su Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Grad Niš, a ostatak će biti obezbeđen iz kredita Fonda za razvoj. Rok za završetak prve faze rekonstrukcije istočne, severne i južne tribine je 270 dana, odnosno devet meseci. Ovo je jedan od najvećih projekata u okviru programa pomoći građevinskoj operativi u uslovima svetske ekonomske krize, gde će biti uposleno od 500 do 1.000 građevinskih radnika. Kada sve bude završeno Niš će dobiti stadion po kriterijumima FIFA i ovaj stadion moći će da primi više od 18.000 gledalaca.

Počeli radovi na rekonstrukciji stadiona “Čair”U Nišu su danas počeli radovi na rekonstrukciji stadiona “Čair” u koji će biti uloženo devet miliona evra.

Sredstva za rekonstrukciju izdvojili su Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Grad Niš, a ostatak će biti obezbeđen iz kredita Fonda za razvoj. Rok za završetak prve faze rekonstrukcije istočne, severne i južne tribine je 270 dana, odnosno devet meseci.

Ovo je jedan od najvećih projekata u okviru programa pomoći građevinskoj operativi u uslovima svetske ekonomske krize, gde će biti uposleno od 500 do 1.000 građevinskih radnika.

Kada sve bude završeno Niš će dobiti stadion po kriterijumima FIFA i ovaj stadion moći će da primi više od 18.000 gledalaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik