Početak radova na Luštici

Bez autora
Jan 31 2013

Predstavnici menadžmenta Oraskom Holding Developmenta - predsjednik borda Samih Saviris, glavni izvršni direktor Gerhard Nieslein i glavni izvršni direktor Luštica develompenta Semjuel Mejer u razgovoru sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem konstatovali su da su stvoreni uslovi za početak glavnih građevinskih radova u zoni marine, jednog od najatraktivnijih lokaliteta budućeg projekta, i najavili do kraja 2013. godine početak radova na infastrukturnim objektima i apartmanskim zgradama u vrijednosti od 90 miliona eura. Oraskom grupacija, kao investitor ovog vrijednog projekta, predala je Ministarstvu turizma i održivog razvoja projektnu dokumentaciju, uz očekivanje da će uskoro biti izdata građevinska dozvola, čime će se steći uslovi za nastavak realizacije ove investicije.

Početak radova na LušticiPredstavnici menadžmenta Oraskom Holding Developmenta - predsjednik borda Samih Saviris, glavni izvršni direktor Gerhard Nieslein i glavni izvršni direktor Luštica develompenta Semjuel Mejer u razgovoru sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem konstatovali su da su stvoreni uslovi za početak glavnih građevinskih radova u zoni marine, jednog od najatraktivnijih lokaliteta budućeg projekta, i najavili do kraja 2013. godine početak radova na infastrukturnim objektima i apartmanskim zgradama u vrijednosti od 90 miliona eura.
 
Oraskom grupacija, kao investitor ovog vrijednog projekta, predala je Ministarstvu turizma i održivog razvoja projektnu dokumentaciju, uz očekivanje da će uskoro biti izdata građevinska dozvola, čime će se steći uslovi za nastavak realizacije ove investicije, saopšteno je iz Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik