Poljski milijarder Zbigniew Jakubas želi ulagati u Končar

Bez autora
Aug 20 2012

Poljski milijarder Zbigniew Jakubas želi ulagati u Končar. Jakubas priprema ulagačku ofenzivu na Hrvatsku. Želi investirati u infrastrukturu, gradnju lokomotiva i tramvaja, a nada se da će u narednim mjesecima sklopiti ugovore za opskrbu opremom vrijednom oko 50 milijuna eura. Končar inače već surađuje s Newagom, poljskim proizvođačem tramvaja koji je u vlasništvu Jakubasa. Jakubas, koji je na popisu najbogatijih Poljaka ove godine zauzeo 17. mjesto, u suradnji s Hrvatima želi ući i u proizvodnju tramvaja koji će se prodavati i u Poljskoj i na Balkanu. Jakubas planira ući i u vlasničku strukturu Končara.

Poljski milijarder Zbigniew Jakubas želi ulagati u KončarPoljski milijarder Zbigniew Jakubas želi ulagati u Končar, prenosi poljsko izdanje Forbesa koje piše kako Jakubas priprema ulagačku ofenzivu na Hrvatsku.

Želi investirati u infrastrukturu, gradnju lokomotiva i tramvaja, a nada se da će u narednim mjesecima sklopiti ugovore za opskrbu opremom vrijednom oko 50 milijuna eura.

Končar inače već surađuje s Newagom, poljskim proizvođačem tramvaja koji je u vlasništvu Jakubasa. Jakubas, koji je na popisu najbogatijih Poljaka ove godine zauzeo 17. mjesto, u suradnji s Hrvatima želi ući i u proizvodnju tramvaja koji će se prodavati i u Poljskoj i na Balkanu. Jakubas planira ući i u vlasničku strukturu Končara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik