Ponuda za Bar-Boljare zapela u banci

Bez autora
Mar 01 2011

Kineske kompanije Poly grupa i China Comunications Construction Company pripremile su ponudu za igradnju autoputa Bar-Boljare, ali je, zbog složene procedure odobravanja u upravnim odborima kompanije i finansijera Kineske razvojne banke, vjerovatno neće dostaviti crnogorskoj vladi prije sredine marta. Ponuda bi već bila na Vladinom stolu da nije bilo dugotrajne proslave Kineske nove godine, tokom koje ne rade državne institucije. Poly grupa i Kineska razvojna banka su pod direktnim patronatom tamošnje vlade, što dodatno otežava proces dobijanja saglasnosti od nadležnih upravnih odbora.

Ponuda za Bar-Boljare zapela u banciKineske kompanije Poly grupa i China Comunications Construction Company pripremile su ponudu za igradnju autoputa Bar-Boljare, ali je, zbog složene procedure odobravanja u upravnim odborima kompanije i finansijera Kineske razvojne banke, vjerovatno neće dostaviti crnogorskoj vladi prije sredine marta.

Prema pisanju Dana ponuda bi već bila na Vladinom stolu da nije bilo dugotrajne proslave Kineske nove godine, tokom koje ne rade državne institucije.

Poly grupa i Kineska razvojna banka su pod direktnim patronatom tamošnje vlade, što dodatno otežava proces dobijanja saglasnosti od nadležnih upravnih odbora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik