Poziv za studijsku posetu sajmu BAU u Minhenu

Bez autora
Dec 11 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) u saradnji sa Švajcarskom razvojnom agencijom SIPPO od 14. do 18. januara 2013. godine organizuje studijsku posetu sajmu arhitekture, materijala i sistema - BAU koji se održava u Minhenu.Sa više od 238.000 posetilaca i 2.000 izlagača iz 46 zemalja, BAU predstavlja vodeći svetski građevinski sajam koji se održava svake druge godine. Zbog svoje veličine, BAU se održava u svih 17 hala sajma u Minhenu, zauzimajući preko 180.000 metara kvadratnih izložbenog prostora.

Poziv za studijsku posetu sajmu BAU u MinhenuAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) u saradnji sa Švajcarskom razvojnom agencijom SIPPO od 14. do 18. januara 2013. godine organizuje studijsku posetu sajmu arhitekture, materijala i sistema - BAU koji se održava u Minhenu.

Sa više od 238.000 posetilaca i 2.000 izlagača iz 46 zemalja, BAU predstavlja vodeći svetski građevinski sajam koji se održava svake druge godine. Zbog svoje veličine, BAU se održava u svih 17 hala sajma u Minhenu, zauzimajući preko 180.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Glavni posetioci najvećeg svetskog stručnog sajma su: arhitekte, unutrašnji dizajneri, top menadžeri građevinskih firmi, predstavnici trgovinskih kompanija i projektantskih kuća.

Cilj studijske posete je upoznavanje srpskih proizvođača vrata i prozora sa mogućnostima i potencijalom nemačkog tržišta, obilazak prestižnog Instituta za sertifikaciju u Rozenhajmu, obilazak maloprodajnih objekata, poseta sajmu i organizacija sastanaka sa potencijalnim kupcima. Informacije stečene kroz studijsku posetu će biti ključne za uspešnu organizaciju nacionalnog štanda 2015. godine na istom sajmu.

Švajcarska razvojna agencija SIPPO snosi 50 posto troškova smeštaja za 4 noćenja u hotelu, dok srpske kompanije samostalno snose troškove puta i ulaznica za sajam BAU.

Kompanije koje konkurišu i ispunjavaju uslove SIEPA Programa podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede (koji će biti raspisan početkom sledeće godine) moći će da refundiraju 50 posto troškova hotelskog smeštaja i avio prevoza.

Broj učesnika iz Srbije je ograničen, pa je preporuka zainteresovanim kompanijama da se prijave što pre. Rok za slanje prijave je četvrtak, 20. decembar 2012. godine.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti SIEPA-i na telefone: 011/3398-484 i 011/3398-644, e-mail: katarina.momcilovic@siepa.gov.rs ili milena.radovic@siepa.gov.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik