Predlog zakona o javnim nabavkama u Skupštinskoj proceduri

Bez autora
Dec 12 2012

Na sajtu Narodne skupštine 07.12.2012. godine, među Zakonima u proceduri, objavljen je i dugo najavljivani Predlog zakona o javnim nabavkama. Ovaj predlog je podržalo 138 narodnih poslanika, od 250 koliko ima Narodna skupština. Da bi se neki zakon usvojio potrebna skupštinska većina od 126 glasova narodnih poslanika.Iz navedenog možemo zaključiti i može se očekivati da će ovaj Predlog zakona biti usvojen. Konsultanti iz firme Tenderi d.o.o. će ove nedelje ponovo proslediti amandmane Narodoj skupštini.

Predlog zakona o javnim nabavkama u Skupštinskoj proceduriNa sajtu Narodne skupštine 07.12.2012. godine, među Zakonima u proceduri, objavljen je i dugo najavljivani Predlog zakona o javnim nabavkama.

Ovaj predlog je podržalo 138 narodnih poslanika, od 250 koliko ima Narodna skupština. Da bi se neki zakon usvojio potrebna skupštinska većina od 126 glasova narodnih poslanika. Iz navedenog možemo zaključiti i može se očekivati da će ovaj Predlog zakona biti usvojen.

Konsultanti iz firme Tenderi d.o.o. će ove nedelje ponovo proslediti amandmane Narodoj skupštini.

Ovo je ujedno poslednja šansa i poziv svim ponuđačima da daju svoj doprinos uređenju tržista javnih nabavki u Srbiji tako što će polati svoje predloge amandmana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik