Prihvatili dokumentaciju za HE

Bez autora
Jul 24 2011

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte prihvatio je Tendersku dokumentaciju za projekat hidroelektrana na Morači i to: Instrukcija za ponuđače, Nacrt ugovora o koncesiji i Nacrt ugovora o podršci sponzora. Prihvaćene su Izmjene Predloga aneksa Ugovora o prodaji 59,4516% akcijskog kapitala HTP ,,Boka" Herceg Novi i Predloga aneksa Ugovora o prodaji akcija „UTIP-a Crna Gora. Na sjednici Savjeta prihvaćen je Predlog sporazuma o prenosu prava i obaveza koje proističu iz Ugovora o osnivanju društva Petrol – Bonus d.o.o – Cetinje od 24.7.2007. godine i predlog ugovora o prenosu udjela između Montenegro bonusa d.o.o Cetinje i Petrol d.d Ljubljana. Takođe, donijeta je Odluka o davanju u dugoročni zakup kasarne „Orijenski bataljon", Kumbor i ostrva „Mamula", a Savjet je zadužio Tendersku komisiju za privatizaciju bivše vojne imovine da pripremi svu potrebnu dokumentaciju radi objavljivanja tendera u septembru 2011. godine. Savjet je dao saglasnost društvu „Castello Montenegro" AD Pjevlja za prodaju dijela imovine ovog društva i to: poslovnog prostora u Zenici površine 64 m2 i poslovnog prostora u Pljevljima površine 93 m2.

Prihvatili dokumentaciju za HESavjet za privatizaciju i kapitalne projekte prihvatio je danas Tendersku dokumentaciju za projekat hidroelektrana na Morači i to: Instrukcija za ponuđače, Nacrt ugovora o koncesiji i Nacrt ugovora o podršci sponzora.

Kako je saopšteno nakon sjednice, prihvaćene su Izmjene Predloga aneksa Ugovora o prodaji 59,4516% akcijskog kapitala HTP ,,Boka" Herceg Novi i Predloga aneksa Ugovora o prodaji akcija „UTIP-a Crna Gora.

Na današnjoj sjednici Savjeta prihvaćen je Predlog sporazuma o prenosu prava i obaveza koje proističu iz Ugovora o osnivanju društva Petrol – Bonus d.o.o – Cetinje od 24.7.2007. godine i predlog ugovora o prenosu udjela između Montenegro bonusa d.o.o Cetinje i Petrol d.d Ljubljana.

Takođe, donijeta je Odluka o davanju u dugoročni zakup kasarne „Orijenski bataljon", Kumbor i ostrva „Mamula", a Savjet je zadužio Tendersku komisiju za privatizaciju bivše vojne imovine da pripremi svu potrebnu dokumentaciju radi objavljivanja tendera u septembru 2011. godine.

Savjet je dao saglasnost društvu „Castello Montenegro" AD Pjevlja za prodaju dijela imovine ovog društva i to: poslovnog prostora u Zenici površine 64 m2 i poslovnog prostora u Pljevljima površine 93 m2. Sredstva koja se budu prihodovala prodajom tih poslovnih prostora iskoristiće se na realizaciju Socijalnog programa kroz isplatu otpremnina. Istovremeno, Savjet je dao saglasnost Željezničkoj infrastrukturi Crne Gore da da u dugoročni zakup dio kat. parcele 3409, površine 33.207,31 m2.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik