Pušteno u saobraćaj svih šest traka na Gazeli

Bez autora
Nov 13 2011

Ministar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da su završeni radovi na rekonstrukciji glavnog raspona mosta ''Gazela'', a radovi na delovima konstrukcije ispod mosta će biti nastavljeni bez ometanja saobraćaja.Mrkonjić je povodom završetka prve faze radova i današnjeg puštanja u saobraćaj tog objekta najavio da će druga faza radova na konstrukciji mosta biti završena do marta 2012. godine.

Pušteno u saobraćaj svih šest traka na GazeliMinistar za infrastrukturu i energetiku u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je danas da su završeni radovi na rekonstrukciji glavnog raspona mosta ''Gazela'', a radovi na delovima konstrukcije ispod mosta će biti nastavljeni bez ometanja saobraćaja.

Mrkonjić je povodom završetka prve faze radova i današnjeg puštanja u saobraćaj tog objekta najavio da će druga faza radova na konstrukciji mosta biti završena do marta 2012. godine.

Ministar je izrazio zadovoljstvo zbog završetka prve faze radova i dodao da će večeras biti pušteno u saobraćaj svih šest traka na pomenutom mostu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik