"Putevi" iz Užica gradiće most na Limu

Bez autora
Mar 25 2010

Preduzeće "Putevi" iz Užica gradiće most na reci Lim u Prijepolju, a ugovor o izgradnji, vredan 105 miliona dinara, potpisan je u Ministarstvu za nacionalni investicioni plan. Rok za završetak radova je 350 kalendarskih dana od uvođenja izvođača radova u posao. Ministarstvo za nacionalni investicioni plan izdvojilo je 95 miliona dinara, dok je u budžetu Prijepolja za izgradnju mosta na Limu predviđeno 10 miliona dinara. Izvođač radova je spreman da već na početku naredne sedmice počne pripreme za gradnju mosta na Limu koji će značajno doprineti rasterećenju saobraćaja u gradu i boljoj komunikaciji sa magistralnim putem Beograd-Podgorica.

Preduzeće "Putevi" iz Užica gradiće most na reci Lim u Prijepolju, a ugovor o izgradnji, vredan 105 miliona dinara, potpisan je u Ministarstvu za nacionalni investicioni plan.

Rok za završetak radova je 350 kalendarskih dana od uvođenja izvođača radova u posao.

Ministarstvo za nacionalni investicioni plan izdvojilo je 95 miliona dinara, dok je u budžetu Prijepolja za izgradnju mosta na Limu predviđeno 10 miliona dinara.

Ugovor su potpisali ministarka za NIP Verica Kalanović, direktor Preduzeća "Putevi" iz Užica Milan Bojović i predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović.

Kako je Zindović kazao, izvođač radova je spreman da već na početku naredne sedmice počne pripreme za gradnju mosta na Limu koji će značajno doprineti rasterećenju saobraćaja u gradu i boljoj komunikaciji sa magistralnim putem Beograd-Podgorica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik