Radovi na deonici Ub-Lajkovac biće završeni do kraja 2011. godine

Bez autora
Feb 13 2011

Radova na deonici Koridora 11, od Uba do Lajkovca se odvijaju po planu i bez ikakvih problema, tako da će ova deonica biti završena do kraja 2011. godine.Izvođači radova na ovoj deonici od počeka februara rade punim intenzitetom, sa najsavremenom građevinskom mehanizacijom. Trenutno na autoputevima Koridora 10, od Horgoša do Dimitrovgrada i do Vranja, i na Koridoru 11 od Beograda do Čačka, na deonici od Uba do Lajkovca, radi više od 50 domaćih preduzeća.

Radovi na deonici Ub-Lajkovac biće završeni do kraja 2011. godineRadova na deonici Koridora 11, od Uba do Lajkovca se odvijaju po planu i bez ikakvih problema, tako da će ova deonica biti završena do kraja 2011. godine.

Izvođači radova na ovoj deonici od počeka februara rade punim intenzitetom, sa najsavremenom građevinskom mehanizacijom. 

Trenutno na autoputevima Koridora 10, od Horgoša do Dimitrovgrada i do Vranja, i na Koridoru 11 od Beograda do Čačka, na deonici od Uba do Lajkovca, radi više od 50 domaćih preduzeća.

Iz Vlade Republike Srbije je najavljeno da će ove godine biti obezbeđen početak radova na još dve deonice, od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do Ljiga.

U ovoj godini planirana je izgrađa približno 180 kilometara autoputa na Koridoru 10, što garantuje da će građani Srbije imati posla, a Vlada je vodila računa da, pre svega, domaći graditelji budu angažovani na tim radovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik