Radovi na Gazeli od 20. juna

Bez autora
May 03 2010

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da će radovi na mostu Gazela i delu auto puta koji prolazi kroz Beograd početi 20. juna i da će se raditi 24 časa dnevno, u tri smene.Radovi na delu od Geneksove kule do Sava centra i od Mostarske petlje do Dušanovca počeće 20. juna i u isto vreme trebalo bi da počnu radovi i na samom mostu. Planirano je da radovi krenu punom parom tokom leta jer je grad tada manje opterećen saobraćajem. Od 20. juna, radiće se 24 časa dnevno, u tri smene. Rok za završetak dela na autoputu je 65 dana.

Radovi na Gazeli od 20. junaGradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da će radovi na mostu Gazela i delu auto puta koji prolazi kroz Beograd početi 20. juna i da će se raditi 24 časa dnevno, u tri smene.

Đilas je za praznično izdanje Večernjih novosti rekao da će radovi na delu od Geneksove kule do Sava centra i od Mostarske petlje do Dušanovca početi 20. juna i da bi u isto vreme trebalo da počnu radovi i na samom mostu.

"Planirano je da radovi krenu punom parom tokom leta jer je grad tada manje opterećen saobraćajem. Od 20. juna, radiće se 24 časa dnevno, u tri smene. Rok za završetak dela na autoputu je 65 dana", rekao je Đilas.

Na pitanje kako će se regulisati saobraćaj u tom delu grada za vreme rekonstrukcije, on je kazao da će se zatvarati cela jedna strana autoputa, a da se stručnjaci bave projektom kako da na drugoj strani postoje po dve 2,7 metara široke trake koje će funkcionisati u oba smera.

Đilas je kazao da je Gradska komisija predložila Skupštini dokument, koji će biti usvojen na sednici 5. maja, a u kojem se nalaze predlozi da pojedine ulice u Beogradu ponesu imena ruskih generala i armije.

"Prema tom dokumentu, bulevar na Novom Beogradu koji ide od Ulice Milutina Milankovića pored Belvila nosiće ime Crvene armije. Avalski put koji se proteže do Bulevara oslobođenja, postaće Ulica generala Ždanova, koji je i poginuo na Avali. Lazarevački drum koji prolazi kroz gradski deo Čukarice postaće Ulica maršala Tolbuhina", rekao je Đilas.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik