Risan-Žabljak od 15. jula

Bez autora
Mar 30 2010

Ministarstvo pomorstva saobraćaja i telekomunikacija planiralo je u prvoj polovini godine završetak puta Risan-Grahovo-Žabljak. Po dionicama: Grahovo-Osječnica i Osječnica-Vilusi do 1. jula, Šavnik- Grabovica-Tunel Ivica, do 15. jula, kao i radova na tunelu Ivica i izgradnje dionice od tog tunela do Žabljaka. Do 1.jula biće završena i krtloljska raskrsnica Vrmac. Predviđena je i rekonstrukcija dijela puta od Nikšića do Šavnika na potezu od Jasenova polja do Šavnika, u dužini od 15 kilometara. Za te namjene predviđeno je korišćenje tri miliona eura iz namjenskog kredita Evropske investicione banke za sanaciju puteva i mostova.

Risan-Žabljak od 15. julaMinistarstvo pomorstva saobraćaja i telekomunikacija planiralo je u prvoj polovini godine završetak puta Risan-Grahovo-Žabljak.

Po dionicama: Grahovo-Osječnica i Osječnica-Vilusi do 1. jula, Šavnik- Grabovica-Tunel Ivica, do 15. jula, kao i radova na tunelu Ivica i izgradnje dionice od tog tunela do Žabljaka.

Do 1.jula biće završena i krtloljska raskrsnica Vrmac.

Predviđena je i rekonstrukcija dijela puta od Nikšića do Šavnika na potezu od Jasenova polja do Šavnika, u dužini od 15 kilometara, saopšteno je "Pobjedi" iz Ministarstva saobraćaja.

Za te namjene predviđeno je korišćenje tri miliona eura iz namjenskog kredita Evropske investicione banke za sanaciju puteva i mostova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik