Srbija u Crnoj Gori investirala 300 miliona eura

Bez autora
Feb 18 2013

Kompanije iz Srbije su u posljednjih osam godina u Crnoj Gori investirale 300 miliona eura. Poslije sastanka tog kluba saopšteno je da je ukupna trgovinska razmjena između dvije zemlje, u 2012. godini, iznosila preko 600 miliona eura. Poslovni klub je pokrenuo pitanje regulisanja platnog prometa između Srbije i Crne Gore, koji godišnje iznosi više od 700 miliona eura. Kako je saopšteno, regulisanje platnog prometa bi donijelo uštede od 10 miliona eura. Srpsko-crnogorski poslovni klub je formiran prije godinu dana sa namjerom da doprinosi jačanju ekonomskih odnosa dvije zemlje.

Srbija u Crnoj Gori investirala 300 miliona euraKompanije iz Srbije su u posljednjih osam godina u Crnoj Gori investirale 300 miliona eura, saopštio je u ponedeljak Srpsko-crnogorski poslovni klub.

Poslije sastanka tog kluba saopšteno je da je ukupna trgovinska razmjena između dvije zemlje, u 2012. godini, iznosila preko 600 miliona eura.

Poslovni klub je pokrenuo pitanje regulisanja platnog prometa između Srbije i Crne Gore, koji godišnje iznosi više od 700 miliona eura.

Kako je saopšteno, regulisanje platnog prometa bi donijelo uštede od 10 miliona eura.

Srpsko-crnogorski poslovni klub je formiran prije godinu dana sa namjerom da doprinosi jačanju ekonomskih odnosa dvije zemlje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik