Sutra potpisivanje ugovora o izgradnji Mahovljanske petlje

Bez autora
Mar 15 2010

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji Mahovljanske petlje biće potpisan sutra u prisustvu predsjednika Vlade Republike Srpske (RS) Milorada Dodika i ministra saobraćaja i veza RS Nedeljka Čubrilovića,. Ugovor će u ime investitora potpisati predstavnici JP "Autoputevi Republike Srpske", te u ime izvođača predstavnici konzorcijuma "OHL ŽS" iz češkog grada Brna i "Niskogradnja" iz Laktaša. Potpisivanju će prisustvovati ambasador Češke Republike u BiH Tomaš Sunjog i delegacija Evropske komisije u BiH. Potpisivanje ugovora zakazano je za 11.00 časova u maloj sali Administrativnog centra Vlade RS, a nakon potpisivanja planirane su izjave za novinare. Mahovljanska petlja je predviđena kao spoj autoputa Gradiška - Banjaluka i autoputa Banjaluka - Doboj.

Sutra potpisivanje ugovora o izgradnji mahovljanske petljeUgovor o izvođenju radova na izgradnji Mahovljanske petlje biće potpisan sutra u prisustvu predsjednika Vlade Republike Srpske (RS) Milorada Dodika i ministra saobraćaja i veza RS Nedeljka Čubrilovića, saopšteno je iz Biroa Vlade RS za odnose sa javnošću.

Ugovor će u ime investitora potpisati predstavnici JP "Autoputevi Republike Srpske", te u ime izvođača predstavnici konzorcijuma "OHL ŽS" iz češkog grada Brna i "Niskogradnja" iz Laktaša.

Potpisivanju će prisustvovati ambasador Češke Republike u BiH Tomaš Sunjog i delegacija Evropske komisije u BiH.

Potpisivanje ugovora zakazano je za 11.00 časova u maloj sali Administrativnog centra Vlade RS, a nakon potpisivanja planirane su izjave za novinare.

Mahovljanska petlja je predviđena kao spoj autoputa Gradiška - Banjaluka i autoputa Banjaluka - Doboj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik