Tender za gradnju puta Bela Palanka – Pirot produžen do jula

Bez autora
Feb 06 2013

Tender za gradnju nekomercijalnog puta Bela Palanka – Pirot (zapad), koji treba da se gradi paralelno sa istočnim krakom Koridora 10, produžen je do 8. jula. Kompanije zainteresovane za gradnju puta od Bele Palanke do Pirota prvobitno su imale rok da dostave ponude do 7. februara.Deonica je duga 22 kilometra i obuhvata gradnju pet mostova, a rok za završetak radova je 365 dana. Taj projekat biće finansiran sredstvima iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj.

Tender za gradnju puta Bela Palanka – Pirot produžen do julaTender za gradnju nekomercijalnog puta Bela Palanka – Pirot (zapad), koji treba da se gradi paralelno sa istočnim krakom Koridora 10, produžen je do 8. jula, rečeno je danas Tanjugu u preduzeću Koridori Srbije.

Kompanije zainteresovane za gradnju puta od Bele Palanke do Pirota prvobitno su imale rok da dostave ponude do 7. februara. Deonica je duga 22 kilometra i obuhvata gradnju pet mostova, a rok za završetak radova je 365 dana. Taj projekat biće finansiran sredstvima iz kredita Evropske banke za obnovu i razvoj.

Na tenderu mogu da učestvuju firme iz bilo koje zemlje, ali sve ponude moraju da sadrže garanciju za ozbiljnost ponude u iznosu od 500.000 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik