Tender za petlju "Bela Palanka"

Bez autora
Feb 09 2011

Preduzeće "Koridori Srbije" raspisalo je javni poziv za izgradnju autoputa na istočnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju, od Crvene Reke do Čiflika, a rok za dostavljanje ponuda je 14. april.Radovi će obuhvatiti izgradnju petlje "Bela Palanka". Ta deonica je dugačka 12,7 kilometara, a rok za izgradnju je 540 dana. Izgradnju autoputa od Crvene Reke do Čiflika, na teritoriji opštine Bela Palanka, finansiraće Evropska banka za obnovu i razvoj.

Tender za petlju Raspisan javni poziv za izgradnju autoputa na istočnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju, od Crvene Reke do Čiflika, na teritoriji opštine Bela Palanka. Rok za dostavljanje ponuda 14. april.

Preduzeće "Koridori Srbije" raspisalo je javni poziv za izgradnju autoputa na istočnom kraku Koridora 10 kroz Srbiju, od Crvene Reke do Čiflika, a rok za dostavljanje ponuda je 14. april.

Radovi će obuhvatiti izgradnju petlje "Bela Palanka". Ta deonica je dugačka 12,7 kilometara, a rok za izgradnju je 540 dana, saopštilo je to preduzeće.

Izgradnju autoputa od Crvene Reke do Čiflika, na teritoriji opštine Bela Palanka, finansiraće Evropska banka za obnovu i razvoj.

Sve ponude treba da sadrže garanciju u iznosu od 1,2 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik