U Vršac investirano milijardu dinara

Bez autora
Feb 20 2011

Predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić u petak je zvanično pustio u saobraćaj novi put između Izbišta i Potpornja, dva sela u vršačkoj opštini.Spojivši dva susedna sela, put je omogućio da stanovnici Potpornja koriste ambulantu, apoteku i školu u Izbištu i da se iz jednog do drugog sela ne ide zaobilaznim putem, koji je duži za 20-tak kilometara. Izgradnja ovog puta jedan je od projekata koji je u celosti finansiran sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, a vrednost projekta iznosi 69 miliona dinara.

U Vršac investirano milijardu dinaraPredsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić u  petak je zvanično pustio u saobraćaj novi put između Izbišta i Potpornja, dva sela u vršačkoj opštini.

Spojivši dva susedna sela, put je omogućio da stanovnici Potpornja koriste ambulantu, apoteku i školu u Izbištu i da se iz jednog do drugog sela ne ide zaobilaznim putem, koji je duži za 20-tak kilometara.

Izgradnja ovog puta jedan je od projekata koji je u celosti finansiran sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, a vrednost projekta iznosi 69 miliona dinara. Put je dugačak četiri kilometra i širok pet i po metara i ima višestruk značaj.

Pokrajinska Vlada je preko Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine u opštinu Vršac, za protekle tri i po godine, investirala milijardu dinara. Najviše je investirano u industrijsku zonu i putnu mrežu, odnosno u infrastrukturne preduslove za razvoj poljoprivrede i privrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik