Ugovoren novi posao Energoprojekta u Peruu

Bez autora
Dec 13 2012

Energoprojekt Niskogradnja, u konzorcijumu sa kolumbijskom firmom Conalvias S.A., i Ministarstvo saobraćaja i komunikacija Perua, zaključili su u decembru mesecu tekuće godine Ugovor o izvođenju radova na rehabilitaciji i rekonstrukciji deonice puta Pericos-San Ignacio u Peruu. Dužina deonice iznosi 55 kilometara i nalazi se u regionu Cajamarca, u planinskom području Perua. Ugovorena vrednost radova koja pripada Niskogradnji iznosi 33 miliona dolara (sa PDV-om). Rok za realizaciju projekta je 18 meseci. U prvih šest meseci tekuće godine, ova članica sistema Energoprojekt holdinga zabeležila je konsolidovani poslovni prihod od 2,1 milijardu dinara, uz neto dobitak od 82,7 miliona dinara.

Ugovoren novi posao Energoprojekta u PeruuEnergoprojekt Niskogradnja, u konzorcijumu sa kolumbijskom firmom Conalvias S.A., i Ministarstvo saobraćaja i komunikacija Perua, zaključili su u decembru mesecu tekuće godine Ugovor o izvođenju radova na rehabilitaciji i rekonstrukciji deonice puta Pericos-San Ignacio u Peruu.

Dužina deonice iznosi 55 kilometara i nalazi se u regionu Cajamarca, u planinskom području Perua. Ugovorena vrednost radova koja pripada Niskogradnji iznosi 33 miliona dolara (sa PDV-om). Rok za realizaciju projekta je 18 meseci.

U prvih šest meseci tekuće godine, ova članica sistema Energoprojekt holdinga zabeležila je konsolidovani poslovni prihod od 2,1 milijardu dinara, uz neto dobitak od 82,7 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik