Ugovoreni novi poslovi Energoprojekta u Kazakstanu

Bez autora
Dec 11 2012

Energoprojekt Visokogradnja a.d., kao generalni izvođač radova, i kompanija IP Kuanšalieva, kao investitor, zaključili su u novembru tekuće godine Ugovor za projektovanje i izgradnju restorana i noćnog kluba u gradu Aktau, u Kazahstanu. Vrednost ugovorenog posla iznosi 7,8 miliona dolara (sa uračunatim PDV-om). Rok za realizaciju projekta je 14 meseci. Takođe, Energoprojekt Visokogradnja a.d., kao generalni izvođač radova, i mnogoprofilna klinika Sofie Medgroup, kao investitor, zaključili su u decembru ove godine Ugovor za izvođenje građevinskih, zanatskih, instalaterskih radova i opremanje medicinskom opremom bolnice u gradu Aktau, u Kazahstanu. Vrednost ugovorenih radova iznosi 25,1 miliona dolara (sa uračunatim PDV-om). Rok za realizaciju ovog projekta je 15 meseci.

Ugovoreni novi poslovi Energoprojekta u KazakstanuEnergoprojekt Visokogradnja a.d., kao generalni izvođač radova, i kompanija IP Kuanšalieva, kao investitor, zaključili su u novembru tekuće godine Ugovor za projektovanje i izgradnju restorana i noćnog kluba u gradu Aktau, u Kazahstanu.

Vrednost ugovorenog posla iznosi 7,8 miliona dolara (sa uračunatim PDV-om). Rok za realizaciju projekta je 14 meseci.

Takođe, Energoprojekt Visokogradnja a.d., kao generalni izvođač radova, i mnogoprofilna klinika Sofie Medgroup, kao investitor, zaključili su u decembru ove godine Ugovor za izvođenje građevinskih, zanatskih, instalaterskih radova i opremanje medicinskom opremom bolnice u gradu Aktau, u Kazahstanu.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 25,1 miliona dolara (sa uračunatim PDV-om). Rok za realizaciju ovog projekta je 15 meseci.

Energoprojekt Visokogradnja predstavlja jedno od najvećih preduzeća u sistemu Energoprojekt holdinga, a prema objavljenim podacima u prvih šest meseci je zabeležila prihod od 5,2 milijarde dinara i neto dobitak od 154,7 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik