Uručene nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Virtus 2012”

Bez autora
Jan 20 2013

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović uručila je glavnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje “Virtus 2012” Radiodifuznom preduzeću B92. Sve veća svest u Srbiji za korporativnu filantropiju dokaz je da nas u narednom periodu očekuje bolja budućnost, kao i da su kompanije i preduzeća u Srbiji pokazali da ne vode računa samo o profitu. Nagrade za korporativnu filantropiju uručene su u osam kategorija, a Radiodifuzno preduzeće B92 dobilo je nagradu za doprinos na nacionalnom nivou u 2012. godini kampanjom “Bitka za bebe”, kojom je prikupljeno više od dva miliona evra za 207 novih inkubatora u Srbiji. Nagrada “Virtus” dodeljuje se već šestu godinu kompanijama koje su na odgovoran način pomogle humanitarne akcije i akcije za opšte dobro u protekloj godini.

Uručene nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Virtus 2012”Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije Verica Kalanović uručila je glavnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje “Virtus 2012” Radiodifuznom preduzeću B92.

Kalanović je na svečanosti u Domu Narodne skupštine istakla da je sve veća svest u Srbiji za korporativnu filantropiju dokaz da nas u narednom periodu očekuje bolja budućnost, kao i da su kompanije i preduzeća u Srbiji pokazali da ne vode računa samo o profitu.

Nagrade za korporativnu filantropiju uručene su u osam kategorija, a Radiodifuzno preduzeće B92 dobilo je nagradu za doprinos na nacionalnom nivou u 2012. godini kampanjom “Bitka za bebe”, kojom je prikupljeno više od dva miliona evra za 207 novih inkubatora u Srbiji.

Nagrada “Virtus” dodeljuje se već šestu godinu kompanijama koje su na odgovoran način pomogle humanitarne akcije i akcije za opšte dobro u protekloj godini.

Nagrade dodeljuje Balkanski fond za lokalne inicijative u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Republike Srbije, Američkom agencijom za međunarodni razvoj i Institutom za održive zajednice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik