Uskoro početak izgradnje naučno-tehnološkog parka

Bez autora
Feb 27 2011

Potpredsednik Vlade Republike Srbije za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić saopštio je da je ove godine Vlada Srbije obezbedila sredstva za 1.714 mladih istraživača, čiji će rad biti finansiran. U novom ciklusu naučnih i tehničkih projekata biće sredstava za 30 posto istraživača više, a Niš će učestvovati sa više od 1.000 istraživača i biti jedan od najvećih centara. Iz evropskog budžeta obezbeđeno je tri miliona evra za nabavku opreme u Nišu, a do kraja marta biće potpisana potrebna dokumenta za početak izgradnje naučno-tehnološkog parka. Vrednost te investicije iznosi oko 10 miliona evra.

Uskoro početak izgradnje naučno-tehnološkog parkaPotpredsednik Vlade Republike Srbije za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić saopštio je da je ove godine Vlada Srbije obezbedila sredstva za 1.714 mladih istraživača, čiji će rad biti finansiran.

U novom ciklusu naučnih i tehničkih projekata biće sredstava za 30 posto istraživača više, a Niš će učestvovati sa više od 1.000 istraživača i biti jedan od najvećih centara.

Iz evropskog budžeta obezbeđeno je tri miliona evra za nabavku opreme u Nišu, a do kraja marta biće potpisana potrebna dokumenta za početak izgradnje naučno-tehnološkog parka. Vrednost te investicije iznosi oko 10 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik