Vlada usvojila tekst ugovora za izgradnju mosta Zemun–Borča

Bez autora
Mar 28 2010

Vlada je na sednici u petak usvojila tekst ugovora o projektovanju i izgradnji mosta Zemun–Borča, sa pripadajućim saobraćajnicama, između srpske strane, koju predstavljaju Ministarstvo za NIP i Grad Beograd, i kineske kompanije “Mostovi i putevi”. Uz tekst ugovora usvojen i izveštaj o toku pregovora. Ugovor je komplikovan i predviđa tačne obaveze investitora, Republike Srbije, sa jedne strane i izvođača, sa druge strane. Most će biti urađen u roku od tri godine, a saobraćajnice u roku od dve godine. Kompletni standardi kako u materijalu, tako i u izvođenju radova, biće u skladu sa srpskim zakonodavstvom i najvišim evropskim standardima.

Vlada usvojila tekst ugovora za izgradnju mosta Zemun–BorčaVladaje  na sednici u petak usvojila tekst ugovora o projektovanju i izgradnji mosta Zemun–Borča, sa pripadajućim saobraćajnicama, između srpske strane, koju predstavljaju Ministarstvo za NIP i Grad Beograd, i kineske kompanije “Mostovi i putevi”.

Uz tekst ugovora usvojen i izveštaj o toku pregovora. Ugovor je komplikovan i predviđa tačne obaveze investitora, Republike Srbije, sa jedne strane i izvođača, sa druge strane.

Most će biti urađen u roku od tri godine, a saobraćajnice u roku od dve godine. Kompletni standardi kako u materijalu, tako i u izvođenju radova, biće u skladu sa srpskim zakonodavstvom i najvišim evropskim standardima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik