Za golf terene dvije ponude

Bez autora
Dec 11 2011

Kompanije PM Golf Divelompent i LPGD iz Podgorice dostavile su ponude na tender za izdavanje u dugoročni zakup dijela zemljišta u vlasništvu tivatskog Montepranza–Bokaprodukt, namijenjenog za izgradnju golf terena, neophodne infrastrukture i pratećih sadržaja. Iz Tenderske komisije za turizam saopštili su da su do danas do 16 sati, do kada je bio krajnji rok, stigle dvije ponude. Ponude će biti otvorene na sjednici Tenderske komisije za turizam uz prisustvo predstavnika ponuđača. Nakon toga, Tenderska komisija će u propisanom roku analizirati sve ponude, utvrditi njihovu formalnu ispravnost i vrednovati ih sa aspekta kvaliteta u skladu sa utvrđenim kriterijumima. Nakon toga će utvrditi rang listu i dostaviti je Savjetu za privatizaciju na usvajanje. Ukoliko ponude ne zadovoljavaju tenderske uslove, Tenderska komisija ih može u svakoj fazi odbiti, u skladu sa tenderskim pravilima.

Za golf terene dvije ponudeKompanije PM Golf Divelompent i LPGD iz Podgorice dostavile su ponude na tender za izdavanje u dugoročni zakup dijela zemljišta u vlasništvu tivatskog Montepranza–Bokaprodukt, namijenjenog za izgradnju golf terena, neophodne infrastrukture i pratećih sadržaja.

Iz Tenderske komisije za turizam saopštili su da su do danas do 16 sati, do kada je bio krajnji rok, stigle dvije ponude.

- Ponude će biti otvorene na sjednici Tenderske komisije za turizam uz prisustvo predstavnika ponuđača – navodi se u saopštenju.

Nakon toga, Tenderska komisija će u propisanom roku analizirati sve ponude, utvrditi njihovu formalnu ispravnost i vrednovati ih sa aspekta kvaliteta u skladu sa utvrđenim kriterijumima.

- Nakon toga će utvrditi rang listu i dostaviti je Savjetu za privatizaciju na usvajanje – rekli su iz Tenderske komisije.

Ukoliko ponude ne zadovoljavaju tenderske uslove, Tenderska komisija ih može u svakoj fazi odbiti, u skladu sa tenderskim pravilima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik