Za održavanje i sanaciju mostova 175.000 KM

Bez autora
Feb 19 2013

Za održavanje i sanaciju mostova i propusta na području grada Administrativna služba grada ove godine je planirala 175.000 maraka, dok će za dodatna ojačanja postojećih biti izdvojeno 90.000 maraka. Na području grada izgrađena su 23 mosta, dva nadvožnjaka i pet pasarela u urbanom području, te 54 mosta u prigradskom području, koji se redovno održavaju i bezbjedni su za odvijanje saobraćaja. Prošle godine izgrađena su tri manja mosta u naselju Debeljaci, dva mosta u ulici Ardžibalda Rajsa, te most u naselju Rebrovac, u ulici Novaka Pivaševića. Ukupna vrijednost ovih mostova je 300.000 KM.

Za održavanje i sanaciju mostova 175.000 KMZa održavanje i sanaciju mostova i propusta na području grada Administrativna služba grada ove godine je planirala 175.000 maraka, dok će za dodatna ojačanja postojećih biti izdvojeno 90.000 maraka.

- Na području grada izgrađena su 23 mosta, dva nadvožnjaka i pet pasarela u urbanom području, te 54 mosta u prigradskom području, koji se redovno održavaju i bezbjedni su za odvijanje saobraćaja - rekao je portparol Administrativne službe grada Milenko Šajić.

Prošle godine izgrađena su tri manja mosta u naselju Debeljaci, dva mosta u ulici Ardžibalda Rajsa, te most u naselju Rebrovac, u ulici Novaka Pivaševića. Ukupna vrijednost ovih mostova je 300.000 KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik