Aerodrom premašio plan za prvo tromesečje

Bez autora
May 13 2012

Aerodrom “Nikola Tesla” je u prvom tromesečju 2012. godine ostvario je bruto dobit od 406 miliona dinara, što je za 29 posto više od finansijskog rezultata koji je predviđen Planom poslovanja za prvi kvartal 2012. godine.U istom periodu ostvaren je porast broja putnika od 14 posto, što je daleko bolje od ostvarenog proseka svih evropskih aerodroma, kod kojih tromesečni rast iznosi 3,4 posto.

Aerodrom premašio plan za prvo tromesečjeAerodrom “Nikola Tesla” je u prvom tromesečju 2012. godine ostvario je bruto dobit od 406 miliona dinara, što je za 29 posto više od finansijskog rezultata koji je predviđen Planom poslovanja za prvi kvartal 2012. godine.

U istom periodu ostvaren je porast broja putnika od 14 posto, što je daleko bolje od ostvarenog proseka svih evropskih aerodroma, kod kojih tromesečni rast iznosi 3,4 posto.

Beogradski aerodrom i dalje nastavlja da napreduje mnogo brže od svih konkurentskih aerodroma u regionu, a objavljeni tromesečni finansijski izveštaj nagoveštava još jednu uspešnu poslovnu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik