Air Serbia najavljuje novu liniju ka Varni

Bez autora
Apr 29 2014

Air Serbia 01. maja uvodi novu liniju od Beograda do Varne i ovo je prvi put da je aviokompanija ponudila uslugu ka ovoj popularnoj letnjoj destinaciji. Nova linija će povezati Beograd i Varnu, morsku prestonicu Bugarske i popularno letovalište dobro poznato po svom šetalištu duž obale i po prirodnim bazenima sa mineralnom vodom.Ova linija će na početku ponuditi letove tri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom, a od 16. juna će biti uvedeni letovi četiri puta nedeljno sa dodatnim letom subotom, tačno na vreme za vrhunac letnje sezone odmora.

Air Serbia najavljuje novu liniju ka VarniAir Serbia 01. maja uvodi novu liniju od Beograda do Varne i ovo je prvi put da je aviokompanija ponudila uslugu ka ovoj popularnoj letnjoj destinaciji.

Nova linija će povezati Beograd i Varnu, morsku prestonicu Bugarske i popularno letovalište dobro poznato po svom šetalištu duž obale i po prirodnim bazenima sa mineralnom vodom.

Ova linija će na početku ponuditi letove tri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom, a od 16. juna će biti uvedeni letovi četiri puta nedeljno sa dodatnim letom subotom, tačno na vreme za vrhunac letnje sezone odmora.

Nova linija nudi odličnu povezanost kroz matičnu vazdušnu luku Air Serbia-e na beogradskom aerodromu Nikola Tesla sa mnogim destinacijama u regionu, uključujući Tivat, Podgoricu, Ljubljanu i Budimpeštu, i ostalim ključnim destinacijama Air Serbia-e kao što su London, Pariz, Amsterdam, Prag, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Dizeldorf, Štutgart, Berlin, Cirih, Beč, Varšava, Milano, Moskva i Tel Aviv.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, izjavio je: "Uvođenje nove linije ka Varni je savršeno tempirano kako bismo tranzitnim putnicima omogućili odličnu konekciju do ove popularne letnje destinacije. Pojačana učestalost letova na četiri nedeljno od 16. juna će biti od koristi turistima iz čitavog regiona, jer će obezbediti povezanost sa kontinentalnim delom Evrope i svetskim destinacijama preko naše matične luke u Beogradu."

Letovi će biti direktni i obavljani avionom ATR 72 Air Serbia-e, u crvenoj, plavoj i beloj boji nacionalne aviokompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik