Air Serbia: Promotivne cene na novoj liniji za Pulu

Bez autora
May 15 2014

Air Serbia uvodi novu letnju liniju između Beograda i Pule sa tri leta nedeljno, od 19. juna 2014. Ovo će biti treća letnja destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored već popularnih destinacija za odmor Dubrovnika i Splita. Kako bi se obeležilo otvaranje nove rute, najavljena je prodaja karata po promotivnim cenama.Promotivne cene za povratne letove na liniji Beograd-Pula počinju već od 99 evra (sve takse su uključene) i važiće za putovanja započeta od 19. juna do 21. septembra 2014. godine. Kupovina karata po ovim promotivnim cenama biće moguća do 21. maja 2014. godine.

Air Serbia: Promotivne cene na novoj liniji za PuluAir Serbia uvodi novu letnju liniju između Beograda i Pule sa tri leta nedeljno, od 19. juna 2014. Ovo će biti treća letnja destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored već popularnih destinacija za odmor Dubrovnika i Splita. Kako bi se obeležilo otvaranje nove rute, najavljena je prodaja karata po promotivnim cenama.

Promotivne cene za povratne letove na liniji Beograd-Pula počinju već od 99 evra (sve takse su uključene) i važiće za putovanja započeta od 19. juna do 21. septembra 2014. godine. Kupovina karata po ovim promotivnim cenama biće moguća do 21. maja 2014. godine.

Na uspostavljanje linije za Pulu veliki uticaj je imala inicijativa pokrenuta od strane predstavnika Privrednih komora Istre i Srbije. Zahvaljujući uspešnom dogovoru, letovi će ponuditi povezanost ne samo za goste iz Beograda već i za turiste iz Rusije, Skandinavije, Švajcarske, Austrije i Nemačke.

Letovi iz Pule odlično su povezani preko matičnog aerodroma Air Serbia-e Nikola Tesla u Beogradu sa velikim brojem odredišta širom Evrope, uključujući Stokholm, Kopenhagen, Dizeldorf, Prag, Štutgart, Berlin, Beč, Cirih, Moskvu, i Abu Dabi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Iz Pule, gosti Air Serbia-e mogu lako stići do obližnjih atraktivnih letovališta: Kopra, Portoroža, Poreča, Vrsara, Rovinja. Na raspolaganju je dnevna autobuska linija od Pule do Portoroža, Kopra i Opatije i cena autobuske karte iznosi oko 10 eura.

Let do Pule je obavljan u svakoj prethodnoj letnjoj sezoni počev od 2008. godine. Istra je veoma popularna destinacija za godišnji odmor. Pored Pule sa njenim istorijskim spomenicima, ima još mnogo sadržaja za putnike koji su ovu destinaciju izabrali za svoj godišnji odmor, kao što su Arena iz Rimskog doba, sagrađena za vreme Imperatora Vespasana, Forum, Trijumfalna kapija - Sergia, Dvostruka kapija, muzeji, Akvarijum i mnogi drugi. Blizina Briona, Poreča, Vrsara, Kopra, Portoroža i Trsta, koji se nalazi na samo 123 km od Pule, čini ovu liniju još atraktivnijom.

Letovi na liniji Beograd-Pula obavljaće se avionom ATR 72. Usluga na letu osvežena je novim izborom menija i besplatnim pićem. Letovi će se obavljati za vreme letnje sezone, od 19. juna do 21. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik