Air Serbia: Promotivne cene za novu liniju prema Bejrutu

Bez autora
May 19 2014

Air Serbia uvodi novu liniju između Beograda i libanske prestonice Bejruta od 1. juna 2014. godine. Letovi na ovoj liniji obavljaće se pet puta nedeljno. Prodaja karata po promotivnim cenama obeležiće otvaranje nove rute.Promotivne cene za povratne letove na liniji Beograd-Bejrut počinju već od 269 evra (sve takse su uključene) i važiće za putovanja započeta do kraja 2014. godine. Karte po promotivnim cenama mogu se kupiti do 29. maja 2014.

Air Serbia: Promotivne cene za novu liniju prema BejrutuAir Serbia uvodi novu liniju između Beograda i libanske prestonice Bejruta od 1. juna 2014. godine. Letovi na ovoj liniji obavljaće se pet puta nedeljno. Prodaja karata po promotivnim cenama obeležiće otvaranje nove rute.

Promotivne cene za povratne letove na liniji Beograd - Bejrut počinju već od 269 evra (sve takse su uključene) i važiće za putovanja započeta do kraja 2014. godine. Karte po promotivnim cenama mogu se kupiti do 29. maja 2014.

Promotivni period isključuje putovanja od 3. jula do 24. avgusta i od 11. decembra 2014. do 15. januara 2015. godine.

Letovi iz Bejruta odlično su povezani preko matičnog aerodroma Air Serbia-e Nikola Tesla u Beogradu sa velikim brojem odredišta širom Evrope, uključujući Pariz, Berlin, Frankfurt, Dizeldorf i Stokholm, kao i sa regionalnim destinacijama: Podgoricom, Skopljem, Sarajevom, Banjalukom, Ljubljanom, Bukureštom, Budimpeštom i Sofijom.

Počevši od 1. jula, letovi na liniji Beograd - Bejrut obavljaće se svakodnevno avionom Airbus A319. U skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu osvežena je novim izborom menija, besplatnim pićem i unapređenim izborom za zabavu tokom leta za goste Air Serbia-e.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik