Air Serbia uvodi nove smernice za prijavljivanje i ukrcavanje putnika

Bez autora
Jul 06 2014

Od 14. jula 2014. Air Serbia uvodi nove smernice za prijavu i ukrcavanje na let, kako bi obezbedila gostima da na vreme stignu na svoje destinacije.Prijavljivanje na let ubuduće će se zatvarati 45 minuta pre zakazanog vremena poletanja, dok će se izlaz za ukrcavanje zatvarati 20 minuta pre zakazanog vremena poletanja leta.

Air Serbia uvodi nove smernice za prijavljivanje i ukrcavanje putnikaOd 14. jula 2014. Air Serbia uvodi nove smernice za prijavu i ukrcavanje na let, kako bi obezbedila gostima da na vreme stignu na svoje destinacije.

Prijavljivanje na let ubuduće će se zatvarati 45 minuta pre zakazanog vremena poletanja, dok će se izlaz za ukrcavanje zatvarati 20 minuta pre zakazanog vremena poletanja leta.

S obzirom da Air Serbia preuzima poziciju vodeće aviokompanije u regionu, obezbeđivanje da naši gosti na vreme stignu na svoje destinacije ostaje naš prioritet. Uvereni smo da će ove nove smernice dodatno poboljšati tačnost odlazaka i dolazaka naših letova, budući da naši gosti to i očekuju od nas, izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia.

Od 14. jula 2014. Air Serbia poziva sve svoje goste da dođu dovoljno rano na aerodrom kako bi na vreme mogli da završe prijave za let. Prijavljivanje počinje najmanje dva sata pre vremena poletanja, međutim:
- prijavljivanje na let zatvaraće se 45 minuta pre poletanja,
- izlaz za ukrcavanje zatvaraće se 20 minuta pre poletanja.

Navedena informacija takođe će biti odštampana na karti.

Za više informacija, kontaktirate Call centar Air Serbia na broj 0800 11 528 (besplatni pozivi sa fiksne i mobilne telefonije u Srbiji), +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetite zvanični veb sajt Air Serbia www.airserbia.com, bilo koju od poslovnica Air Serbia ili ovlašćenih turističkih agencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik