Auto-vozom sada može i džip

Bez autora
Jul 18 2011

"Železnice Srbije" u sastav auto-voza koji svako veče saobraća iz Beograda za Bar, uvrstile su i vagon za prevoz automobila većih gabarita, kao što je džip. Ovaj vagon ima samo četiri mesta, a cena prevoza ovakvog tipa automobila železnicom je 60 evra u jednom smeru.Za automobile standardnih dimenzija cena prevoza železnicom između Beograda i Bara je 30 evra u jednom smeru. "Železnice Srbije", za putovanje do Bara, imaju posebnu ponudu, a to je prevoz salonskim i spavaćim kolima iz sastava Plavog voza. Ovi ekskluzivni vagoni uključeni su u auto-voz.

Auto-vozom sada može i džip"Železnice Srbije" u sastav auto-voza koji svako veče saobraća iz Beograda za Bar, uvrstile su i vagon za prevoz automobila većih gabarita, kao što je džip.

Kako je saopšteno iz "Železnica Srbije", ovaj vagon ima samo četiri mesta, a cena prevoza ovakvog tipa automobila železnicom je 60 evra u jednom smeru. Za automobile standardnih dimenzija cena prevoza železnicom između Beograda i Bara je 30 evra u jednom smeru.

U saopštenju se dodaje da "Železnice Srbije", za putovanje do Bara, imaju posebnu ponudu, a to je prevoz salonskim i spavaćim kolima iz sastava Plavog voza. Ovi ekskluzivni vagoni uključeni su u auto-voz. 

Cena karte za postelju u ovim spavaćim kolima je 25 evra u dubl i 50 evra u singl kabini, dok za postelju u dubl kabini Salon vagona treba izdvojiti 30 evra, a u singl 60 evra u jednom pravcu, sa uključenim doručkom. Ovim cenama treba dodati i iznos za voznu kartu, koja za drugi razred košta 21 evro, odnosno za prvi 31.80 evra.

Srpske železninice su, radi poboljšanja kvaliteta prevozne usluge, i u sastav međunarodnog voza "Lovćen", uvrstile i bife kola, koja će saobraćati do kraja letnje sezone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik