Beograd i ove godine pomaže projekte iz oblasti kulture

Bez autora
Nov 01 2012

Grad Beograd i Sekretarijat za kulturu grada Beograda i ove godine finansijski će pomoći projekte iz oblasti kulture. Konkurs za prijem projekata raspisan je 25. oktobra, a rok za podnošenje prijava važi 20 dana od njegovog raspisivanja.Pravo podnošenja prijave na konkurs imaju ustanove kulture čiji osnivač nije grad Beograd odnosno udruženja u kulturi, umetnici, kao i drugi subjekti u toj oblasti.

Beograd i ove godine pomaže projekte iz oblasti kultureGrad Beograd i Sekretarijat za kulturu grada Beograda i ove godine finansijski će pomoći projekte iz oblasti kulture, najavila je danas resorna sekretarka Katarina Živanović.

Konkurs za prijem projekata raspisan je 25. oktobra, a rok za podnošenje prijava važi 20 dana od njegovog raspisivanja.

Pravo podnošenja prijave na konkurs imaju ustanove kulture čiji osnivač nije grad Beograd odnosno udruženja u kulturi, umetnici, kao i drugi subjekti u toj oblasti. Predmet konkursa su projekti u oblasti bibliotečko-informatičke delatnosti, zaštite kulturnih dobara, muzičkog stvaralaštva, vizuelne umetnosti, kao i scenskog  i amaterskog stvaralaštva.

Konkurs obuhvata projekte iz oblasti kinematografije i audio-vizuelnog stvaralaštva koji podstiču razvoj filmskih manifestacija u gradu, kao i drugih programa, poput edukativnih i sličnih radionica. Konkurs se ne odnosi na projekte u oblasti izdavaštva i filmske produkcije.

Detaljne informacije zainteresovani mogu videti na sajtu grada Beograda u rubrici Gradski oglasi. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik