BH Telecom u potrazi za najboljim inovativnim rješenjima

Bez autora
Jan 12 2020

Kompanija BH Telecom objavila je Javni poziv za prijavu učešća u projektu Start IT Up u potrazi za najboljim inovativnim rješenjima na temu Rješenja za pametno okruženje i kako doprinose okruženju da bude pametnije koristeći podatke.Izazov teme projekta je da odgovori na pitanje kako rješenje stvara dodatnu vrijednost, te kako doprinosi da okruženje bude pametnije i bolje upravljivo u cilju poboljšanja kvaliteta poslovnog i privatnog života građana. Projekt Start IT Up se realizuje putem BH TechLab kao ICT startup platforme koja je kreirana i podržana od BH Telecoma s ciljem da kontinuirano prepoznaje, podržava i usmjerava poslovne ideje iz BiH koje kroz svoje inovativne poslovne modele, usluge ili proizvode imaju potencijal da prerastu u održive digitalne i tehnološki vođene biznise.

Kompanija BH Telecom objavila je Javni poziv za prijavu učešća u projektu Start IT Up u potrazi za najboljim inovativnim rješenjima na temu Rješenja za pametno okruženje i kako doprinose okruženju da bude pametnije koristeći podatke.

Izazov teme projekta je da odgovori na pitanje kako rješenje stvara dodatnu vrijednost, te kako doprinosi da okruženje bude pametnije i bolje upravljivo u cilju poboljšanja kvaliteta poslovnog i privatnog života građana.

Projekt Start IT Up se realizuje putem BH TechLab kao ICT startup platforme koja je kreirana i podržana od BH Telecoma s ciljem da kontinuirano prepoznaje, podržava i usmjerava poslovne ideje iz BiH koje kroz svoje inovativne poslovne modele, usluge ili proizvode imaju potencijal da prerastu u održive digitalne i tehnološki vođene biznise.

BHTechLab će tokom cijele godine provoditi aktivnosti koje će davati podršku razvoju startup ideja iz oblasti smart okruženja u cilju stvaranja digitalnog, pametnog društva.

Start IT Up omogućava startup kompanijama da prijave poslovni plan sa razvijenim minimalno održivim proizvodom.

Start IT Up nagradni fond uključuje novčana sredstva u iznosu od 100.000 KM za tri najbolja projekta, besplatno korištenje usluga BH Telecoma, mogućnost korištenja laboratorije BH Telecoma i mentorsku podršku za razvoj biznisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik