BiH dobila 29 sertifikovanih stručnjaka u turizmu

Bez autora
Dec 05 2023

BiH je dobila 29 sertifikovanih stručnjaka u oblasti turizma i podsticajnih putovanja, saopšteno je iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

Predsjednik ove komore Vjekoslav Vuković i predstavnici Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) uručili su sertifikate polaznicima CIS programa (Certified Incentive Specialist) koji se nudi u BiH, zemlji sa bogatim i još neiskorištenim potencijalom u oblasti turizma i podsticajnih putovanja.

Vuković je rekao da ga posebno raduje činjenica da je BiH jedina u regionu sa čak 29 sada već sertifikovanih stručnjaka za koje se nada da će stečena znanja iskoristiti na najbolji mogući način, te doprinijeti jačanju turizma kao jednog od najbrže rastućih sektora u zemlji.

CIS program se realizuje zahvaljujući udruženim naporima "USAID turizam" projekta, Spoljnotrgovinske komore i kompanije "SITE global", prenosi Srna.

Nastavni plan i program koji je dizajnirao "SITE global" bavi se ključnim komponentama podsticajnog putovanja, uključujući kreiranje, upravljanje i izvođenje programa koji ne samo da nagrađuju, već i inspirišu putnike.

"Ovaj globalno priznati sertifikat nije samo dokaz novostečene stručnosti, već služi i kao pasoš za svijet mogućnosti u domenu podsticajnih putovanja. Oznaka CIS je obećanje kvaliteta, simbol izvrsnosti i značka časti koju će ovi profesionalci nositi u svojim karijerama i poslovima, značajno povećavajući njihov kredibilitet i ugled u globalnoj podsticajnoj zajednici", naglašava se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik