Bijeljina: Usvojen rebalans budžeta

Bez autora
Aug 11 2014

Odbornici Skupštine grada Bijeljina usvojili su juče rebalans budžeta u iznosu 43,46 miliona KM, koji je za jedan odsto manji u odnosu na Nacrt rebalansa usvojen na prošloj sjednici.Za rebalans nije glasao samo jedan odbornik, a jedan je bio uzdržan. Načelnik Odjeljenja za finansije Milorad Sofrenić obrazložio je da je do smanjenja potrošnje moralo doći uz konsolidaciju sa bankama za odobrenje grejs-perioda, što bi do kraja godine moralo da obezbijedi povoljniji finansijski ambijent.

Bijeljina: Usvojen rebalans budžetaOdbornici Skupštine grada Bijeljina usvojili su juče rebalans budžeta u iznosu 43,46 miliona KM, koji je za jedan odsto manji u odnosu na Nacrt rebalansa usvojen na prošloj sjednici.

Za rebalans nije glasao samo jedan odbornik, a jedan je bio uzdržan. Načelnik Odjeljenja za finansije Milorad Sofrenić obrazložio je da je do smanjenja potrošnje moralo doći uz konsolidaciju sa bankama za odobrenje grejs-perioda, što bi do kraja godine moralo da obezbijedi povoljniji finansijski ambijent.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik