Bojan Pajtić “Najevrpljanin 2011.”

Bez autora
Apr 25 2012

Na sinoć održanoj svečanoj ceremoniji “Evropsko veče u Beogradu” u Starom dvoru u Beogradu, dodeljene su nagrade “Najevrpljanin 2011.” Ovo priznanje dodeljuje se uglednim pojedincima, stvaraocima, državnim rukovodiocima za doprinos u povezivanju sa Evropskom unijom. U oblasti politike, ovogodišnji dobitnik je predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić.Dobitnici priznanja “Najvropljnin 2011” su i Branislav Grujić za privredu i ekonomiju, Goran Ješić za projekat “Inđija - evropska opština”, Dragana Boljević za kulturu političkog dijaloga, Momčilo Babić za program “Nova zdravstvena politika Srbije do 2020” i Obrad Sikimić za menadžment i preduzetništvo.

Bojan Pajtić “Najevrpljanin 2011.”Na sinoć održanoj svečanoj ceremoniji “Evropsko veče u Beogradu” u Starom dvoru u Beogradu, dodeljene su nagrade “Najevrpljanin 2011.”

Ovo priznanje dodeljuje se uglednim pojedincima, stvaraocima, državnim rukovodiocima za doprinos u povezivanju sa Evropskom unijom.

U oblasti politike, ovogodišnji dobitnik je predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić. Dobitnici priznanja “Najvropljnin 2011” su i Branislav Grujić za privredu i ekonomiju, Goran Ješić za projekat “Inđija - evropska opština”, Dragana Boljević za kulturu političkog dijaloga, Momčilo Babić za program “Nova zdravstvena politika Srbije do 2020” i Obrad Sikimić za menadžment i preduzetništvo.

“Evropsko veče u Beogradu” dvanaesti put za redom organizovala je Prva evropska kuća iz Beograda, u saradnji sa Evropskim pokretom u Srbiji, opštinom Čukarica i Gradom Beogradom. Reč je o manifestaciji koja afirmiše pojedinačne i kolektivne ljudske vrednosti, evropske ideje i norme.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik