Cisco F_email projekat i u 2011.

Bez autora
Apr 26 2011

Kompanija Cisco Srbija i Cisco Networking akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu najavile su na press konferenciji početak upisa četvrte grupe polaznica “F_email” projekta, namenjenog za prekvalifikaciju nezaposlenih žena u Srbiji.Pripadnice lepšeg pola, koje su fakultetski obrazovane, poseduju znanje rada na računaru i poznaju dobro engleski jezik, imaće mogućnost da, u okviru ovog besplatnog programa, pohađaju treninge iz dve oblasti. U okviru prvog Soft skills treninga polaznice će biti u prilici da savladaju veštine poslovne komunikacije, pisanja biografija, simulacija intervju za posao I web marketing.

Cisco F_email projekat i u 2011.Kompanija Cisco Srbija i Cisco Networking akademija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu najavile su na jučerašnjoj press konferenciji početak upisa četvrte grupe polaznica “F_email” projekta, namenjenog za prekvalifikaciju nezaposlenih žena u Srbiji.

Pripadnice lepšeg pola, koje su fakultetski obrazovane, poseduju znanje rada na računaru i poznaju dobro engleski jezik, imaće mogućnost da, u okviru ovog besplatnog programa, pohađaju treninge iz dve oblasti. U okviru prvog Soft skills treninga polaznice će biti u prilici da savladaju veštine  poslovne komunikacije, pisanja biografija, simulacija intervju za posao I web marketing. Pored navedenog treninga učesnice će pohađati i CCNA (Cisco Certified Network Associate), obuku iz oblasti informacionih tehnologija – u okviru CCNA Discovery kursa (IT trening), kroz koji će polaznice steći teorijska i praktična znanja potrebna za dizajn, konfiguraciju i održavanje računarskih mreža, što je ujedno i priprema za polaganje ispita za dobijanje CCNA međunarodno priznatog sertifikata.

Priliku da pohađaju ovaj program će na poklon dobiti 16 nezaposlenih žena, u koje se ubrajaju kako devojke na početku svoje karijere, tako i žene koje žele da promene orjentaciju svoje karijere. Od polaznica se ne očekuje prethodno iskustvo u radu u oblasti informacionih tehnologija.

Kursevi će se održavati na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, od 17. maja 2011. do 01. marta 2012, dva do tri puta nedeljno u prostorijama Cisco Networking Akademije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Letnja pauza je planirana od 08. jula do 23. avgusta 2011.

Prijavljivanje za učešće u programu traje od 20. aprila do 4. maja 2011. preko sajta Cisco Networking akademije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik