ComTrade - poslodavac meseca

Bez autora
May 02 2011

Magazin Karijera nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i ovoga puta predstavlja kompaniju ComTrade, koja je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs. Informacione tehnologije sa pravom nose epitet oblasti budućnosti.Biti regionalni lider u ovoj oblasti nije nimalo lako. Upravo to već duži niz godina predstavlja kompanija ComTrade. ComTrade se bavi implementacijom kompletnih ICT rešenja, distribucijom IT i komunikacione opreme, proizvodnjom i distribucijom ComTrade računara i drugih brendova elektronske opreme...

ComTrade - poslodavac mesecaMagazin Karijera nastavlja svakog meseca da proglašava najboljeg poslodavca u Srbiji i ovoga puta predstavlja kompaniju ComTrade, koja je u prethodnom mesecu imala najviše objavljenih oglasa za slobodna radna mesta i najveći broj apliciranja kandidata preko portala Poslovi.rs.  

Informacione tehnologije sa pravom nose epitet oblasti budućnosti. Biti regionalni lider u ovoj oblasti nije nimalo lako. Upravo to već duži niz godina predstavlja kompanija ComTrade. ComTrade se bavi implementacijom kompletnih ICT rešenja, distribucijom IT i komunikacione opreme, proizvodnjom i distribucijom ComTrade računara i drugih brendova elektronske opreme. U 3 tehnološka centra i 10 razvojnih centara radi oko 1.500 zaposlenih – od čega oko 1.000 čine softverski inženjeri. Kompanija je prisutna na tržištu 12 zemalja Evrope i Severne Amerike. Usluge i proizvode sopstvenog znanja izvozimo na najkonkurentnija svetska tržišta.

Ipak, poenta uspeha ComTrade-a nikad se nije bazirala samo na brojkama. Ono što posebno krasi ovu kompaniju je orijentisanost ka ljudima, poboljšanju komunikacije u radnom okruženju i podsticanju mladih talenata. ComTrade već godinama razvija programe koji omogućavaju mladim ljudima da razviju i obogate svoja interesovanja i talente u najširem spektru IT oblasti.   

Kompletnu prezentaciju kompanije ComTrade kao poslodavca meseca možete pročitati u aprilskom izdanju magazina Karijera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik