Daimond voda ide na tržište Floride

Bez autora
Mar 12 2014

Tešanjski dijamant u novom dizajnu pod imenom Daimond se pakuje i ove sedmice se otprema prva pošiljka prema dalekoj Americi.Nakon ovogodišnjeg februarskog uspjeha na međunarodnom sajmu voda u Zapadnoj Virginiji u Sjedinjenim Američkim Državama, Tešanjski dijamant je ubrzo dobio zahtjev za isporuku ove visoko kvalitetne vode na tržište Floride. Ovo je primjer i dobar podsticaj da se može još više i bolje i nisu daleko vremena kada će bh. privreda i bh. brendovi ići rame uz rame sa svjetskim brendovima, navode iz Tešanjskog dijamanta.

Daimond voda ide na tržište FlorideTešanjski dijamant u novom dizajnu pod imenom Daimond se pakuje i ove sedmice se otprema prva pošiljka prema dalekoj Americi...

Nakon ovogodišnjeg februarskog uspjeha na međunarodnom sajmu voda u Zapadnoj Virginiji u Sjedinjenim Američkim Državama, Tešanjski dijamant je ubrzo dobio zahtjev za isporuku ove visoko kvalitetne vode na tržište Floride.

Ovo je primjer i dobar podsticaj da se može još više i bolje i nisu daleko vremena kada će bh. privreda i bh. brendovi ići rame uz rame sa svjetskim brendovima, navode iz Tešanjskog dijamanta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik