Delta gradi prvi Tempo u Bugarskoj

Bez autora
Mar 24 2010

U Sofiji je počela izgradnja prvog hipermarketa Tempo u Bugarskoj i na tržištu Evropske unije čije je otvaranje planirano za decembar ove godine.U tom objektu, najvećem u okviru Pikadilijeve maloprodajne mreže, posao će dobiti 500 radnika a u ponudi hipermarketa u centru Sofije, ukupne površine 30 hiljada kvadratnih metara, biće oko 60 hiljada proizvoda. Pikadili, kompanija koja posluje u okviru „Delta Maksi grupe“, u izgradnju će investirati 25 miliona evra.

Delta gradi prvi Tempo u BugarskojU Sofiji je počela izgradnja prvog hipermarketa Tempo u Bugarskoj i na tržištu Evropske unije čije je otvaranje planirano za decembar ove godine.

U tom objektu, najvećem u okviru Pikadilijeve maloprodajne mreže, posao će dobiti 500 radnika a u ponudi hipermarketa u centru Sofije, ukupne površine 30 hiljada kvadratnih metara, biće oko 60 hiljada proizvoda.

Pikadili, kompanija koja posluje u okviru „Delta Maksi grupe“, u izgradnju će investirati 25 miliona evra.

Iz „Delta Maksi grupe“ je saopšteno i da će Pikadili do kraja godine investirati 80 miliona evra u širenje maloprodajne mreže u Bugarskoj koju čini 25 objekata u deset gradova.

Pikadili od 2007. posluje u okviru „Delta Maksi grupe“ koja je 2009. otkupila preostalih 15 odsto kapitala i postala vlasnik 100 odsto tog lanca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik