Direktni letovi Niš - Trst na proleće

Bez autora
Feb 13 2013

Italijanska avio kompanija "Mistral er" leteće od 26. aprila dva puta nedeljno sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do Trsta, saopštio je niški aereodrom. Letovi italijanske kompanije "Mistral er" (Mistral Air) realizuju se u okviru Air.net projekta koji je deo IPA jadranskog programa sa ciljem uspostavljanje mreže regonalnih aerodroma.Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije preko IPA fondova. U projekat je, pored aerodroma u Nišu i Trstu, uključen i aerodrom u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.

Direktni letovi Niš - Trst na prolećeItalijanska avio kompanija "Mistral er" leteće od 26. aprila dva puta nedeljno sa Aerodroma "Konstantin Veliki" do Trsta, saopštio je niški aereodrom.

Letovi italijanske kompanije "Mistral er" (Mistral Air) realizuju se u okviru Air.net projekta koji je deo IPA jadranskog programa sa ciljem uspostavljanje mreže regonalnih aerodroma. Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije preko IPA fondova.

U projekat je, pored aerodroma u Nišu i Trstu, uključen i aerodrom u Mostaru, u Bosni i Hercegovini.

Karte za liniju Niš - Trst prodaju se preko italijanske turističke agencije "Balkan ekspres" (Balkan Express), a cena leta u jednom pravcu je 49 evra, dok je povratna karta 98 evra.

Air.net projekat podržava uspostavljanje direktnih vazdušnih linija duž istočne i zapadne jadranske obale u cilju unapređenja pristupa i povezanosti kompletnog područja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik