Dnevni letovi za Budimpeštu

Bez autora
Apr 01 2014

Air Serbia obavila je svoj prvi let iz Beograda za Budimpeštu, što je označilo početak svakodnevnih letova ka tom gradu. Let je obavljen avionom Air Serbia ATR 72, sa znakom aviokompanije u crvenoj, plavoj i beloj boji.[]Ovim se slavi povratak letova između dva grada posle 22 godine. Linija za Budimpeštu ima dugu istoriju. Prvi let obavila je kompanija Aeroput 1939. godine. JAT je ponovo otvorio ovu liniju 1967. kao jednu od 25 evropskih destinacija. Na njoj se letelo do 1992. godine, kada je obavljen poslednji let.

Dnevni letovi za BudimpeštuAir Serbia obavila je svoj prvi let iz Beograda za Budimpeštu, što je označilo početak svakodnevnih letova ka tom gradu. Let je obavljen avionom Air Serbia ATR 72, sa znakom aviokompanije u crvenoj, plavoj i beloj boji.

Ovim se slavi povratak letova između dva grada posle 22 godine. Linija za Budimpeštu ima dugu istoriju. Prvi let obavila je kompanija Aeroput 1939. godine. JAT je ponovo otvorio ovu liniju 1967. kao jednu od 25 evropskih destinacija. Na njoj se letelo do 1992. godine, kada je obavljen poslednji let.

Letovi za Budimpeštu nude odličnu povezanost kroz matičnu vazdušnu luku Air Serbia-e na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ka brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući Atinu, Solun, Tel Aviv, Larnaku, Sofiju i Abu Dabi, kao i regionalne destinacije kao što su Sarajevo, Skoplje, Tivat i Podgorica.

Srbija i Mađarska uvek su imale dobre odnose i veoma nam je drago što smo u mogućnosti da ponudimo dnevnu uslugu povezivanja dva grada. Ponovno uvođenje letova za Budimpeštu značiće putnicima koji putuju, kako zbog posla, tako i zbog odmora i zadovoljstva. Direktni letovi omogućiće značajne uštede vremena u poređenju sa kopnenim prevozom. Nova usluga takođe omogućava dvostranu povezanost preko Beograda između Mađarske, kontinentalnog dela Evrope i ključnih svetskih destinacija, izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia.

Postoji velika potražnja za novim letovima Air Serbia-e ka Budimpešti i iz Budimpešte, za direktne letove ka odredištu, ali i za prolazak kroz beogradski aerodrom i nastavak letova ka daljim destinacijama.

Letnji raspored letenja uključuje stalne dnevne letove avionom ATR 72.

Air Serbia nedavno je predstavila avion ATR 72 u bojama aviokompanije, crvenoj, plavoj i beloj. Ovo je prvi od pet ATR aviona koji će uskoro biti potpuno obojeni i obnovljeni. ATR 72 može da primi 66 putnika, a sva sedišta su presvučena kožom.

Usluga na letu je takođe osvežena novim i poboljšanim opcijama na meniju, a u ponudi je i besplatno piće u toku leta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik