Do 14. decembra prijava za učešće na Sajmu hrane u Seulu

Bez autora
Nov 05 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) uputila je danas poziv kompanijama iz Srbije da se do 14. decembra prijave za učešće na Sajmu hrane u Aziji, koji će biti održan od 14. do 17. maja 2013. godine u Seulu, u Južnoj Koreji. “Seoul Food & Hotel 2013” jeste jedan od najpoznatijih sajmova u Aziji, na kojem se godišnje predstavi više od 1.450 izlagača iz približno 50 zemalja.Preduzeće koje želi da učestvuje na ovoj manifestaciji treba da ima konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz, kao i da se obaveže na to da će nakon završetka sajma izvestiti organizatore o rezultatima.

Do 14. decembra prijava za učešće na Sajmu hrane u SeuluDo 14. decembra prijava za učešće na Sajmu hrane u SeuluAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) uputila je danas poziv kompanijama iz Srbije da se do 14. decembra prijave za učešće na Sajmu hrane u Aziji, koji će biti održan od 14. do 17. maja 2013. godine u Seulu, u Južnoj Koreji.

“Seoul Food & Hotel 2013” jeste jedan od najpoznatijih sajmova u Aziji, na kojem se godišnje predstavi više od 1.450 izlagača iz približno 50 zemalja

U saopštenju Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza navodi se da preduzeće koje želi da učestvuje na ovoj manifestaciji treba da ima konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz, kao i da se obaveže na to da će nakon završetka sajma izvestiti organizatore o rezultatima.

Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA, preduzeća plaćaju 60.000 dinara za zajednički katalog, prateći materijal i marketinške aktivnosti, a snose i putne troškove svojih predstavnika i troškove prevoza eksponata.

SIEPA ističe da se nastup srpskih preduzeća na sajmu “Seoul Food & Hotel 2013”, organizuje u saradnji sa Korejskom agencijom za promociju izvoza (KOTRA).

Zainteresovani za učešće popunjenu prijavu potrebno je da pošalju na: natasa.vujovic@siepa.gov.rs ili milica.tomic@siepa.gov.rs.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3398-506 ili 011/3398-644.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik