Dobit NBS četiri milijarde dinara

Bez autora
May 28 2012

Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je u danas da je u 2011. godini imala dobit od četiri milijarde dinara, što je za 1,9 milijardi dinara manje nego u 2010. godini. NBS je iz prošlogodišnje dobiti 2,8 milijardi dinara uplatila u budžet Srbije, a u posebne rezerve i osnovni kapital centralne banke uplaćeno je 1,2 milijarde dinara.Finansijske izveštaje za 2011. godinu NBS je dostavila Skupštini Srbije, zajedno sa izveštajem ovlašćenog revizora, koji je ocenio da kako je istaknuto, istinito i objektivno prikazuju finansijsko stanje NBS na kraju prošle godine.

Dobit NBS četiri milijarde dinaraNarodna banka Srbije (NBS) saopštila je u danas da je u 2011. godini imala dobit od četiri milijarde dinara, što je za 1,9 milijardi dinara manje nego u 2010. godini.

NBS je iz prošlogodišnje dobiti 2,8 milijardi dinara uplatila u budžet Srbije, a u posebne rezerve i osnovni kapital centralne banke uplaćeno je 1,2 milijarde dinara.

Finansijske izveštaje za 2011. godinu NBS je dostavila Skupštini Srbije, zajedno sa izveštajem ovlašćenog revizora, koji je ocenio da kako je istaknuto, istinito i objektivno prikazuju finansijsko stanje NBS na kraju prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik