Dodeljen “Beogradski pobednik” najboljima

Bez autora
May 24 2011

Poslodavci, sindikati i državni organi imaju zajedničku obavezu da stvore državu u kojoj će moći uspešno i slobodno da se posluje i u kojoj će vladati socijalna pravda. Vreme je da se srpska ekonomija preorijentiše na model razvoja zasnovan na proizvodnji i izvozu dobara, saopšteno je danas na uručenju nagrada Privredne komore Beograda (PKB) “Beogradski pobednik”.Priznanja "Poslovni čovek godine" i "Poslovna žena godine" za ostvarene rezultate u privređivanju uručena su direktoru "Telekoma Srbije" Branku Radujku i direktoru kompanije "Ringijer Aksel Špringer" Jeleni Drakulić-Petrović.

Dodeljen “Beogradski pobednik” najboljimaPoslodavci, sindikati i državni organi imaju zajedničku obavezu da stvore državu u kojoj će moći uspešno i slobodno da se posluje i u kojoj će vladati socijalna pravda. Vreme je da se srpska ekonomija preorijentiše na model razvoja zasnovan na proizvodnji i izvozu dobara, saopšteno je danas na uručenju nagrada Privredne komore Beograda (PKB) “Beogradski pobednik” .

Priznanja "Poslovni čovek godine" i "Poslovna žena godine" za ostvarene rezultate u privređivanju uručena su direktoru "Telekoma Srbije" Branku Radujku i direktoru kompanije "Ringijer Aksel Špringer" Jeleni Drakulić-Petrović.

Godišnje nagrade za ostvarene rezultate u privređivanju dobili su “Komercijalna banka Beograd”, "Coca-Cola HBC Srbija", "Tetra pak production", JP “PTT saobraćaja Srbije”, “Poslovni objekti” i "Kopernikus tehnology group".

"Plaketu" za doprinos i unapređenje poslovanja dobili su JKP "Parking servis", generalni direktor preduzeća "Dunav" iz Grocke Petar Stojanović i urednik i voditelj emisije SAT i predsednik kompanije "SAT medija grup" Mirko Alvirović.

Dodeli tradicionalnih priznanja koje Privredna komora Beograda uručuje već 27 godina prisustvovao je veliki broj domaćih i stranih privrednika, predstavnici Vlade i gradskih vlasti, kao i predstavnici diplomatskog kora u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik