Dosta posla za komisije za ocenjivanje kvaliteta

Bez autora
Mar 13 2012

Na Novosadskom sajmu, povodom 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma, polovinom marta se nastavlja ocenjivanje kvaliteta proizvoda. U toku je prijavljivanje u robnim grupama: proizvodi od voća i povrća, supe, začini i dodaci jelima, a rok za prijavljivanje je 15. mart 2012. godine. Do sada je prijavljeno oko 70 uzoraka učesnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.Komisija će imati priliku da proba kečape, pinđur, ajvar, pečenu papriku, masline i prerađevine od maslina, paradajz pire, mlevenu papriku, marmelade, slatko...

Dosta posla za komisije za ocenjivanje kvalitetaNa Novosadskom sajmu, povodom 79. međunarodnog poljoprivrednog sajma, polovinom marta se nastavlja ocenjivanje kvaliteta proizvoda.

U toku je prijavljivanje u robnim grupama: proizvodi od voća i povrća, supe, začini i dodaci jelima, a rok za prijavljivanje je 15. mart 2012. godine. Do sada je prijavljeno oko 70 uzoraka učesnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Komisija će imati priliku da proba kečape, pinđur, ajvar, pečenu papriku, masline i prerađevine od maslina, paradajz pire, mlevenu papriku, marmelade, slatko... Prijave za ocenjivanje konditorskih, kao i proizvoda na bazi žita i brašna i šećera primaju se do srede, 14. marta.

Ocenjivanje će trajati dva dana. Rezultati se očekuju nedelju dana kasnije, a uručenje priznanja se planira tokom aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik