Dunav grupa ima novi sajt

Bez autora
Apr 11 2010

Kompanija Dunav grupa, koja se bavi rečnim transportom, proizvodnjom građevinskog materijala, izgradnjom i rekonstrukcijom puteva i objekata, pokrenula je novi Internet sajt (www.dunav-grupa.rs).Zainteresovani na sajtu mogu da saznaju sve o cenama građevinskog materijala, prodajnim mestima, vodostaju reka i planiranim investicijama, kao i da pogledaju video materijale sa rečnih pristaništa i dokova i fotografije flote.

Dunav grupa ima novi sajtKompanija Dunav grupa, koja se bavi rečnim transportom, proizvodnjom građevinskog materijala, izgradnjom i rekonstrukcijom puteva i objekata, pokrenula je novi Internet sajt (www.dunav-grupa.rs).

Kako je saopšteno u toj kompaniji, zainteresovani na sajtu mogu da saznaju sve o cenama građevinskog materijala, prodajnim mestima, vodostaju reka i planiranim investicijama, kao i da pogledaju video materijale sa rečnih pristaništa i dokova i fotografije flote.

Posetioci takođe mogu da se informišu o kompanijama koje posluju u okviru Dunav grupe, pročitaju najnovije vesti i saznaju koje su buduće aktivnosti komanije.

Dunav Grupu čine Dunav grupa Agregati i Dunav grupa Putevi, a bavi se eksploatacijom šljunka i peska sa rečnog korita reka Dunava i Save i njihovih pritoka, rečnim transportom građevinskih materijala i njihovom prodajom, izgradnjom i rekonstrukcijom hidrograđevinskih objekata i saobraćajnih puteva posebno na području Vojvodine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik