Električni "pežo iOn" na Sajmu u Beogradu

Bez autora
Mar 18 2011

Na Sajmu automobila u Beogradu, od 25. marta do 3. aprila, premijerno će biti predstavljen električni automobil "pežo iOn".Taj auto, sa 64 konjske snage, ima elektromotor koji pokreću litijum-jonske baterije. Prosečna potrošnja tog električnog automobila na 100 kilometara je između jedan i po i dva evra.

Električni "pežo iOn" na Sajmu u BeograduNa Sajmu automobila u Beogradu, od 25. marta do 3. aprila, premijerno će biti predstavljen električni automobil "pežo iOn", najavila je danas kompanija "Verano Motors", koja je generalni uvoznik i distributer "Pežoa" u Srbiji.

Taj auto, sa 64 konjske snage, ima elektromotor koji pokreću litijum-jonske baterije. Prosečna potrošnja tog električnog automobila na 100 kilometara je između jedan i po i dva evra.

Sa jednim punjenjem baterija, koje mogu u potpunosti da se napune za šest sati, može da se pređe 150 kilometara, a opcija brzog punjenja omogućava punjenje 50 odsto baterije za samo 15 minuta ili 80 odsto za 30 minuta, saopšteno je iz "Verano Motorsa".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik