Elektronsko plaćanje računa na 150 terminala u Beogradu

Bez autora
Oct 27 2011

Beograđani od juče mogu da račune za fiksne i mobilne telefone, komunalije, struju i republičke administrativne takse plate na više od 150 “kivi” (Qiwi) elektronskih terminala na lokacijama širom grada. Prosečna uplata na tom aparatu traje 30 sekundi, a terminali se nalaze u objektima “Maksi Deleza”, Privredne banke Beograd, “Univereksporta”, u zgradama republičkih organa i na Aerodromu “Nikola Tesla”.Kompanija “Kivi PPK” je deo ruske “Kivi limitid grupe”. Plan je da aparati budu postavljeni i u drugim krajevima Srbije, do kraja godine biće ih između 300 i 500, a do kraja 2013. još 2.000.

Elektronsko plaćanje računa na 150 terminala u BeograduBeograđani od juče mogu da račune za fiksne i mobilne telefone, komunalije, struju i republičke administrativne takse plate na više od 150 “kivi” (Qiwi) elektronskih terminala na lokacijama širom grada.

Prosečna uplata na tom aparatu traje 30 sekundi, a terminali se nalaze u objektima “Maksi Deleza”, Privredne banke Beograd, “Univereksporta”, u zgradama republičkih organa i na Aerodromu “Nikola Tesla”.

Generalni direktor “Kivi PPK” Dragan Ranković kazao je na konferenciji za novinare da je kompanija deo ruske “Kivi limitid grupe”. Plan je da aparati budu postavljeni i u drugim krajevima Srbije, do kraja godine biće ih između 300 i 500, a do kraja 2013. još 2.000, dodao je Ranković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik